Ukratko
StoryEditor

Pridruži se najuzbudljivijem događaju za nabavu u regiji, Adria Procurement Event 27. travnja 2023. u Opatiji!

15. Ožujak 2023.

U današnje vrijeme, nabava postaje sve važniji aspekt poslovanja za tvrtke različitih veličina i industrija. Odabir dobavljača, upravljanje troškovima i osiguravanje kvalitete proizvoda i usluga postaju sve složeniji kako se tvrtke šire i razvijaju. Važno da tvrtke ostanu informirane i na vrhu najnovijih trendova, dobrih praksi i tehnologija u području nabave.

Stoga vas s ponosom pozivamo na konferenciju o nabavi  Adria Procurement Event  koja će se održati 27. travnja 2023. u Opatiji u organizaciji tvrtke Ris i Ensolve.

Konferencija je namijenjena svim stručnjacima iz područja nabave, uključujući voditelje nabave, stručnjake za nabavu i lanac opskrbe, dobavljače i sve one koji blisko surađuju s nabavom te druge koji žele unaprijediti svoje poslovanje u ovom području.

Renomirani multidisciplinarni govornici održat će niz predavanja, a neke od tema su digitalna transformacija nabave u kompaniji Ericsson Nikola Tesla, kako analitika može pomoći u nabavi, koliko je važno biti kupac izbora svojim dobavljačima, nabava u bankarskom sektoru...

U svijet procjene osobnosti i moći pregovaranja uvest će vas Davor Bilman i psihologinja Barbara Marot, a imat ćete priliku poslušati predavanje kako je nabava pratila rast kompanije Buggati Rimac.  Na radionici profesora Hadisa Barjića  otkrit ćete kako rezultat vaše odluke zavisi od reakcije i poteza drugih uključenih strana.

Osim predavanja, održat će se i panel rasprava na temu ‘Kako motivirati djelatnike u nabavi?‘ na kojoj će sudjelovati Darko Šepić (Adris Grupa), Mirela Senica (IBM), Nataša Cikač (Cronata) i Ivo Juroš (Fortenova).

Više o eventu i prijavama pogledajte na: https://ensolva.com/hr/events/adria-procurement-event/.

Iskoristite priliku da uspostavite nove poslovne kontakte, upoznate dobavljače, razmijenite iskustva i steknete nova znanja o nabavi.

Vidimo se u Opatiji!

20. travanj 2024 11:53