Ukratko
StoryEditor

Prilika za praksu i umrežavanje: HSA organizira studentsko natjecanje u event managementu

04. Ožujak 2024.

‘Event Management Competition‘ (EMC) jedinstveni je projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Tijekom natjecanja studenti imaju priliku pokazati svoje kreativne ideje i organizacijske vještine, steći nova znanja u event managementu kroz edukativnu radionicu te surađivati s profesionalcima iz event management industrije.

Natjecanje je otvoreno za sve studente te nije potrebno predznanje i iskustvo, već samo proaktivnost, motivacija i interes za event management. Najbolji timovi osvojit će novčane nagrade te stručne prakse u organizaciji evenata. Cilj projekta je studentima pružiti priliku za edukaciju, stručno usavršavanje, karijerni rast i networking. Također, neprocjenjivu mrežu poznanstva čine partnerske agencije te sponzori projekta koji sjede u stručnom žiriju u finalu.

Natjecanje se sastoji od 3 kruga, a prije prvog kruga natjecatelje čeka radionica. Radionica i finale se održavaju u prostorima Wespe u Zagrebu. Prijave traju do 5. ožujka 2024.!

Raspored natjecanja je sljedeći:

9. 3. - radionica (uživo, na radionicu treba doći minimalno jedan član tima, maksimalno dva)

16. 3. - prvi krug (online) – pitanja općeg znanja o event managementu

23. 3. - drugi krug (online) – rješavanje opisnih pitanja

13. 4. - finale (uživo) – rješavanje zadatka stručnog žirija (organiziranje eventa)

- Četvrtim izdanjem EMC-a želimo pružiti studentima još više prilika za praksu i umrežavanje, sve što će im zasigurno poslužiti kao odskočna daska u izgradnji buduće karijere. Znamo koliko je teško konkurirati na današnjem tržištu rada, zato želimo pružiti studentima priliku da steknu dodatna znanja i vještine van fakulteta kroz praktične primjere i zadatke. Kroz edukativnu radionicu, kojom su prošlogodišnji natjecatelji bili silno zadovoljni, studenti će dobiti uvid u osnove event managementa. Stoga potičemo sve zainteresirane da se prijave jer vam uistinu treba samo dobra volja i kreativnost! Na EMC-u svatko može pokazati svoje inovativne ideje i ambiciju i tako otvoriti vrata raznim profesionalnim mogućnostima u budućnosti - izjavila je Ana Lovrečki, voditeljica projekta.

Više o našem projektu saznajte na našem Instagramu @emc.hsa.

Studenti se mogu prijaviti putem linka.

26. travanj 2024 23:52