Ukratko
StoryEditor

Prvi AI asistent komunikacijske industrije: DK Sidekick novi je član organizacijskog tima Dana komunikacija

11. Travanj 2024.
foto Luka Stanzl/Pixsell
Dani komunikacija, iščekivani festival kreativnosti koji će se održati od 11. do 14. travnja u hotelu Lone u Rovinju, samo što nisu počeli! A u nizu novosti ističe se i jedan mladi član organizacijskog tima, doduše – virtualni, prvi od svoje AI vrste u branši.

Ove godine svi će članovi kreativne zajednice Dana komunikacija dobiti svog osobnog AI asistenta, koji će im na raspolaganju stajati 24/7. Visoko personalizirani AI asistent DK Sidekick, prvi asistent na događanjima ove vrste u branši, raspolaže velikom bazom znanja o ovogodišnjim Danima komunikacija. Omogućit će korisnicima dobivanje relevantnih informacija o bogatom programu raspoređenom na nekoliko lokacija, o aktivnostima i festivalskim sadržajima u dvoranama i svim festivalskim lokacijama, a u mogućnosti je pružati i podršku o tome kako maksimalno iskoristiti boravak na Danima komunikacija u Rovinju, namijenjenima profesionalcima i entuzijastima komunikacijske struke. Ipak, još je mlad i uči se – kako sam kaže, u testnoj je beta fazi, i veseli se učiti u interakciji s korisnicima i biti im pri ruci tijekom svih festivalskih dana.

Svog AI DK Sidekicka upoznajte na poveznici ili skenirajte QR kod.

DK AI Asistent stvoren je na platformi Mindsmithsa – vodećeg AI startupa specijaliziranoga za razvoj tehnologije za primjenu umjetne inteligencije s ciljem unaprjeđenja odnosa – koja omogućuje razvoj multi agentskih sustava. To u praksi znači da će svaki korisnik dobiti svog dediciranog i visoko personaliziranog AI asistenta koji je sposoban prilagoditi se komunikacijskom stilu korisnika, pamtiti interakcije i pružati podršku po mjeri svakog korisnika individualno. Dani komunikacija inoviraju iz godine u godinu, pa će tako i ovaj put svi sudionici festivala imati prilike istraživati granice umjetne inteligencije u praksi i s njom se družiti na ovom poznatom festivalu.

Podsjećamo, organizatori festivala najavili su program bogatiji nego ikada: čak 150 izvođača, 70 programskih sadržaja, prvi put 4 dvorane i noćne razgovore – sve to možete pronaći u rovinjskom dizajn hotelu Lone od 11. do 14. travnja. U festivalskom programu opet se očekuju svjetski stručnjaci na glavnoj pozornici, domaći komunikatori u opuštenom okruženju, produktivni razgovori te razmjene inovativnih ideja i novih znanja.

Vremena je još malo – svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svjetskih tržišnih lidera informacije o sudjelovanju mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

29. travanj 2024 20:30