Ukratko
StoryEditor

ROCKWOOL ponovo dobio Zlatni indeks za najbolji program stipendiranja studenata

15. Ožujak 2023.

Zlatni indeks jedinstveni je projekt kojim devet studentskih udruga nagrađuju poduzeća koja su doprinijela rastu i razvoju studenata.

Jučer su nam studenti okupljeni u eSTUDENT udrugu dodijelili Zlatni indeks za najbolji program stipendiranja u 2022. godini. Riječ je o programu ‘Je li plava boja vaše latice?‘ kroz kojega svakom dobitniku dodjeljujemo  stipendiju od 4.380 eura u jednoj akademskoj godini, a pored toga i plaćenu praksu te mogućnost zapošljavanja po završetku studija.

- Zahvaljujemo što su studenti i ove godine prepoznali naša nastojanja da izvrsnim studentima pomognemo na njihovom putu. Cijeli tim naših kolegica i kolega stoji iza projekta Je li plava boja vaše latice? kojeg provodimo već 15 godina. Ovo je naš 8. zlatni indeks a činjenica da je ove godine konkurencija bila jača no ikada daje dodatni sjaj ovoj nagradi - istaknula je Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Poduzeća se nagrađuju u šest kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata i posebna nagrada povjerenstva. Također, ove godine je uvedena nova kategorija: sport i zdravlje studenata. Kategorija za najbolji imidž odabire se online anketom koja je otvorena za javnost.

Povjerenstvo je poručilo da je cijeli projekt udrugama i poduzećima od velike važnosti, kako sada tako i u budućnosti, a i nakon studiranja.

15. ožujak 2023 15:18