Život
StoryEditor

Kako uzeti vrijeme za sebe i ‘stvoriti prilike‘ otkriva Wolf konferencija

10. Listopad 2024.
Panel od A do Ž, Wolf 3.0 Conference, Zagreb, Croatia, 6.10.2023.foto Jozo Cabraja/kolektiff

Listopad donosi novo, uzbudljivo i najveće izdanje WOLF konferencije do sada, koje će se održati 11. i 12. listopada 2024. u modernom prostoru Petog kupea u Zagrebu. Već četiri godine WOLF konferencija donosi vrhunski program prepun prilika za inspiraciju, umrežavanje i profesionalni rast, a ovog puta i na novoj lokaciji.

Kao konferencija koja na jedinstven način spaja business i casual stil, WOLF 4.0 obećava izvanredno iskustvo.

- Očekuje nas već četvrta konferencija zaredom, a WOLF ove godine ide s jasnom porukom - odvoji vrijeme za sebe. Želimo ponovo napraviti simbiozu poslovne priče i dobre zabave, a baš zato konferenciju ove godine selimo u novi prostor koji nam daje mogućnosti za sve što hoćemo ostvariti. Ideja je uvijek bila pružiti sudionicima vrhunski program, zanimljive predavače i vrijeme za uživanje u pozitivnoj atmosferi. Drago nam je vidjeti da je ovaj trend zaživio i što priča nakon punih 5 godina i dalje raste - ističe Ana Rotim, voditeljica i osnivačica WOLF platforme, koja svaki slobodan trenutak svoga vremena ulaže u rast cijele priče.

Cijeli projekt nastao je na temeljima jednog prijateljstva, a sad 5 godina kasnije, konferencija s vrhunskim programom, okuplja neizmjerno inspirativne ljude koji svoju viziju dijele sa svima u publici.

Jedan od ključnih trenutaka u oblikovanju te uspješnom rastu i razvoju konferencije bila je odluka organizatorice da svoju agenciju preseli u novi prostor - WESPA Spaces.

- U protekle tri godine, coworking prostor WESPA-e, postao je dom za WOLF, gdje je moj tim intenzivno radio na organizaciji konferencije. S vremenom se WOLF ideja proširila i na druge stanare WESPA coworking prostora, te se tim spontano proširio - naglašava Ana Rotim.

Ističu iz organizacije kako je ključna stavka uspješnog eventa upravo timski rad, pa zato ni ne čudi što će ove godine na novoj lokaciji imati najjači i najbolji program do sada.

Uz provjereni voditeljski dvojac Antonije Mandić i Frane Ridjana, kao i svake godine do sad konferencija će pružati drugačiji program. Kroz inspirativne priče lidera iz različitih industrija pruža sudionicima priliku da se povežu sa stručnjacima i stvaraju nove poslovne kontakte.

Neizostavni dio programa je tradicionalni poduzetnički panel koji uvijek izazove veliki interes publike. Svoju poduzetničku priču podijelit će Daniel Ackermann, CEO Degordiana, Ivan Bešlić, suosnivač i CSO Sofascorea, Manuela Starčević, vlasnica brenda Manuela Picard, te Ivana Urem Marohnić, direktorica Korice. Ovi lideri podijelit će svoja iskustva o uspjesima, izazovima i inovacijama u poslovanju u panelu kojeg potpisuje “Poduzetnički mindset” uz moderatora Ognjena Bagatina.

Osim panela, publika će opet imati prilike uživati u autentičnim i motivirajućim govorima, Pep Talk-ovima koji su nešto kraći, ali ne manje zanimljivi. Organizatori najavljuju brojna poznata imena od kojih izdvajamo Ceciliju Rotim, Andru Anića, Filipu Sorko, Anu Čerenšek, Mariju Antunović, Dinu Levačić, Ivanu Čuljak i mnogi drugi pridružiti svojim motivacijskim pričama.

Dok su intervjui tijekom dva dana rezervirani za Tatianu Tajči Cameron, Vesnu Pisarović, Sinišu Glumičića, Ivana Šarića te Hrvoje Kečkeša. Publika će ove godine imati priliku čuti i Matu Njavru, dekana Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, jedne od najboljih privatnih visokih škola u državi i šire.

Za dobru atmosferu pobrinut će se posebna zona za druženje, ali i koncert jedne od najomiljenijih hrvatskih glazbenica, Vesna Pisarović, čiji nezaboravni hitovi svakoga natjeraju na ples. S karijerom koja traje više od dva desetljeća, Vesna će dodatno zapaliti atmosferu i učiniti da se o ovome događaju priča mjesecima.

Za više informacija i detalje o registraciji, posjetite https://wolfconference.eu/.

10. listopad 2024 10:23