Život
StoryEditor

Konferencija Game Changer 3.0 za sve ljubitelje inovacija, tehnologije i networkinga

19. Rujan 2024.

Odlične vijesti za sve ljubitelje inovacija, tehnologije i vrhunskog networkinga: 10. listopada 2024. godine, Zagreb na nekoliko sati postaje centar svjetskih trendova! 

Pozivamo vas na najzabavniju konferenciju 2024. godine – Game Changer 3.0 – u prostorima Cinestara u Z Centru, gdje vas očekuju predavanja više od 100 stručnjaka iz svijeta digitalne transformacije, WEB3, blockchaina, cyber sigurnosti, eCommerca, gaminga i AI-a na pristupačan, razumljiv i zabavan način. U razdoblju od 9 do 18 sati, u čak pet programskih dvorana, očekuje se više od 1500 posjetitelja. 

Epicentar ovogodišnjeg, najspektakularnijeg izdanja Game Changer 3.0 Konferencije čine `Bold Talkovi´ s domaćim vizionarima, koji će vas naučiti kako biti vođa, a ne sljedbenik, u svemu što radite.  

Na pozornicu stižu Andrej Levenski i Davor Tomičić iz svjetski poznatih tvrtki Gamepires i Croteam, koji stoje iza dva najveća gaming projekta u Hrvatskoj ikad. Također, pridružit će im se Anita Lacmanović, generalna direktorica SAP-a za Hrvatsku, dok će nezaobilazni Davor Bruketa, suosnivač agencije Bruketa & Žinić & Grey, govoriti o ulozi kreativaca za 10 godina i odgovoriti na pitanje: hoće li kreativnost postati nevažna u doba umjetne inteligencije? Na kraju, Mario Čelan otkrit će sve o nastajanju Inkubator Pisma – jedinstvenog mjesta gdje ljubav prema videoigrama postaje ozbiljan posao. 

Iz Game Changer tima najavljuju kako će i ostatak ovogodišnjeg programa biti nikad bogatiji. Među panelistima posebno se ističe Boban Totovski, glavni tajnik Međunarodne Esport Federacije, ali i brojna druga poznata imena iz renomiranih domaćih i regionalnih kompanija. Kako tvrtke mogu privući pažnju gamera, zašto gejmifikacija može značajno poboljšati performanse integriranjem elemenata igre u poslovne strategije, da li AI predstavlja napredak u obrazovanju te kako maksimizirati svoje znanje i vještine korištenjem tehnologije, samo su neke od tema ovogodišnjih panela. 

Posjetitelje očekuju i brojne interaktivne radionice, gadgeti koje možete isprobati na licu mjesta, te prilika za druženje s mnogim domaćim vizionarima koji ne mijenjaju samo pravila igre, već cijelu igru. Na kraju dana, tu je i prigodna zabava, uz fantastičnu gastronomsku ponudu. Zvuči sjajno, zar ne? 

Nemojte propustiti priliku biti dio najvećeg tehnološkog događaja godine – Game Changer 3.0 Konferencija je mjesto gdje tehnologija postaje humanija, inovacija stvarnost, a vi dio nje! 

Za više informacija posjetite našu web stranicu, a brojne uzbudljive vijesti tek će biti otkrivene na društvenim mrežama. Ulaznice potražite u sustavu Entrio

24. rujan 2024 12:33