Aktualno
StoryEditor

Povezivanje najboljih poduzeća Hrvatske na Networking4Excellence eventima u Zagrebu

14. Srpanj 2022.

“Želimo još više olakšati posao pronalaska poslovnih partnera našim vrijednim poduzetnicima, a ovo je iznimna prilika da se povežu stvarno najbolja hrvatska poduzeća – nositelji Dun & Bradstreet certfikata bonitetne izvrsnosti!” poručuju iz Dun & Bradstreeta.

Nova serija od 4 eventa pod nazivom Networking4Excellence u organizaciji Dun & Bradstreet Hrvatska ima za cilj okupiti najuspješnija poduzeća u Hrvatskoj. Hrvatski poduzetnici, posebno oni najbolji, imaju mogućnost doći na Networking event i pronaći nove poslovne partnere i poslušati zanimljiva predavanja i inspirativne priče.

U ovo nesigurno vrijeme više nego ikad prije, postalo je važno da se povjerenje ne temelji samo na riječima, već na podacima. Prema međunarodno priznatoj metodologiji globalnog analitičkog lidera, Dun & Bradstreet-a, Certifikatom bonitetne izvrsnosti potvrđuje se da ste najpouzdaniji, vjerodostojan i najmanje rizičan gospodarski subjekt. Certifikatom bonitetne izvrsnosti svijetu poručujete: Partner smo vrijedan povjerenja. Partner koji će Vam stajati uz bok i u vrijeme gospodarske krize.

Takvih tvrtki koje ostvaruju natprosječnu kvalitetu poslovanja prema strogim Dun & Bradstreet kriterijima je prema najnovijem D&B istraživanju samo 7,59 % od ukupno 332.365 aktivnih poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Prvi Networking4Excellence event održan je 12.7.2022. u Westinu Zagreb na kojem je sudjelovalo oko 80 poduzetnika iz preko 20 hrvatskih najuspješnijih poduzeća, a sam događaj je vodila Lorena Trupeljak.

Poseban gost ovog događaja je bio poznati hrvatski plesač sa 20-godišnjim iskustvom u prodaji i autor knjige “Nosi mi se moja boja”, Davor Bilman. Sudionici eventa su tako iz prve ruke mogli čuti zanimljivo predavanje koje će im zasigurno pomoći u daljnjem radu i komunikaciji s klijentima.

Naime, sama metoda Skener osobnosti se temelji na principima utvrđivanja i prepoznavanja osobnosti te se koristi kao alat za razumijevanje sebe i drugih. Ova metoda uči kako uz pomoć raznih filtera, u vrlo kratkom vremenu i bez provedenog testiranja prepoznati nečiju osobnost dovoljno precizno da nakon par trenutaka znate na koji način pristupiti toj osobi, kako učinkovito komunicirati, prodati proizvode ili usluge, odabrati pravu osobu za radno mjesto ili ne pogriješiti u odabiru poslovnog ili privatnog partnera.

- Jako mi je drago što sam bio uključen u ovu priču jer mi je uvijek drago širiti znanje i upoznavati nove odlične ljude kojih je ovdje bilo stvarno puno. Nadam se da će moje predavanje pomoći poduzetnicima da na lakši način procijene nove poslovne partnere, a na koncu, i bolje upoznaju sami sebe -  rekao je Davor Bilman nakon eventa.

Nakon predavanja, sudionici su imali mogućnost odmah primijeniti novostečeno znanje na Speed networkingu koji je uslijedio, a na kojem su sudionici u dvije minute predstavili sebe i svoje poduzeće i tako stekli mnoštvo novih poslovnih kontakata i potencijalnih poslovnih partnera.

- Iznimno smo ponosni na ovaj koncept povezivanja najboljih hrvatskih poduzeća! Osim što certificiramo bonitetno izvrsne, dajemo im priliku da se međusobno povežu i unaprijede svoje poslovanje kroz dobre poslovne prakse ostalih. Imamo u planu još tri ovakva eventa do kraja godine i vjerujemo da će odaziv i na sljedeće evente biti velik kao i na ovaj prvi. Sve detalje i točne datume možete pročitati na našoj web stranici - kažu iz Dun & Bradstreet-a.

Čestitamo dobitnicima certifikata bonitetne izvrsnosti koji su sudjelovali na zagrebačkom eventu 12.7.2022:

Abraxas d.o.o., Aquachem d.o.o., Binom d.o.o., Cargo-partner d.o.o., Coral Croatia d.o.o., ELDA d.o.o., Gamdal-KOV d.o.o., Hedge j.d.o.o., H2 komunikacije, Južni prolaz d.o.o., Knjigovodstvo Tara, Makol Consulting d.o.o., MB Luxury Global d.o.o., Nekretnine Croatia d.o.o., Oikon d.o.o., Saron Management Solution.

Visoka bonitetna ocjena svakoj tvrtki olakšava poslovanje jer njome tržištu poručuje da ostvaruje najviše standarde poslovne etike, pouzdanost u pogledu platne sposobnosti i dostave te kvalitete proizvoda i usluga što je presudno u nesigurnim vremenima. Pa tko ne bi želio surađivati s takvom tvrtkom? U međunarodnom okruženju certificiranje najboljih tvrtki ustaljena je praksa kojom tvrtke dodatno učvršćuju svoj ugled i grade povjerenje. Društvo Dun & Bradstreet ima višegodišnju tradiciju dodjele certifikata bonitetne izvrsnosti koji su već mnogim tvrtkama olakšali poslovanje i na domaćem i na stranim tržištima.

Besplatno provjerite spada li vaša tvrtka među najbolje.

22. travanj 2024 15:25