Klub izvoznika
StoryEditor

Delegacija Svjetske banke posjetila JGL-ov kompleks Pharma Valley

25. Studeni 2023.
Delegacija Svjetske banke u JGL-u
Predstavnici ureda Svjetske banke u Hrvatskoj izrazili su želju posjetiti JGL da bi se na licu mjesta detaljno upoznali s kompanijom koja je primjer uspješnog poslovanja u Hrvatskoj

Riječku farmaceutsku kompaniju JGL nedavno je posjetila delagacija Svjetske banke, koju je predvodio Jehan Arulpragasam, direktor Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju. Kao priprema za buduću strategiju suradnje Republike Hrvatske i Svjetske banke, naime, provodi se niz konzultacija s različitim dionicima. U sklopu tih konzultacija predstavnici ureda Svjetske banke u Hrvatskoj izrazili su želju posjetiti JGL da bi se na licu mjesta detaljnije upoznali s kompanijom koja je primjer uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

Domaćini sastanka predstavnicima Svjetske banke u kompleksu JGL Pharma Valley bili su Dino Ćoza Saršon, zamjenik predsjednika Upravnog odbora, Eva Usmiani Capobianco, članica Upravnog odbora, Mislav Vučić, glavni izvršni direktor, te Anton Barbir, direktor JGL-ovih korporativnih financija.

Susret je bio prilika za detaljnije upoznavanje s JGL-ovom poviješću, poslovnim rezultatima i strategijom, ali i za razgovor o širim temama vezanim uz gospodarstvo. Bilo je riječi o izazovima s kojima se suočavaju predstavnici privatnog sektora, izvoznici, poslodavci u potrazi za kvalitetnom radnom snagom te kompanije koje svoje poslovanje temelje na društveno odgovornom i održivom poslovanju. Nakon sastanka predstavnici Svjetske banke razgledali su JGL-ovu proizvodnju, nove laboratorije istraživanja, razvoja i kvalitete te postav JGL-ova Muzeja farmacije, a iz JGL-a su otišli puni pozitivnih dojmova i oduševljeni viđenim i pričom o uspjehu kompanije.

28. travanj 2024 10:00