Konferencije i edukacije
StoryEditor

12. međunarodna konferencija o kontrolingu – još 3 dana za Early Bird prijavu!

27. Rujan 2024.

Biznis više nije samo biznis. Preduvjet za uspjeh i održivost je uspješna transformacija prema modernoj organizaciji u svakom pogledu. Na tom putu pobjeđuju kompetencije. To utječe i na velike promjene u svijetu menadžmenta i kontrolinga. Upravljanje se mijenja, kao i cijelo okružje koje omogućuje menadžmentu da uspješno upravlja.

Zbog toga već dvanaestu godinu za redom poslovni tjednik Lider u suradnji s konzultantskom tvrtkom Kontroling Kognosko organizira Međunarodnu konferenciju o kontrolingu (ICCC – International Controlling Conference in Croatia), koja će se ove godine održati 15. studenoga u zagrebačkom hotelu Sheraton, na adresi Ulica kneza Borne 2.

Transformacija poslovanja dugoročan je proces koji se sastoji od digitalne, organizacijske, tržišne, ekološke, financijske i transformacije poslovnih modela. Za svoju provedbu trebaju nova znanja i kompetencije.

Upravo se iz tog razloga na konferenciji bavimo svim onim temama kojima se ove godine bave sve najvažnije svjetske poslovne konferencije.

Teme o kojima ćemo pričati su:

  • Transformacija – čega, kako, gdje i kada
  • Promjene upravljačkih modela – kuda ide upravljanje
  • Menadžment i kontroling još snažniji partneri
  • Kako razviti sve potrebno znanje u vlastitoj organizaciji
  • Strategija razvoja kadrova – koga zapošljavamo
  • Kako povezati strategiju poslovanja i strategiju održivosti
  • Mijenjanje poslovnih modela – zašto je upravo to najteže
  • ESG – tema za sve, ne samo za velike
  • IBCS u službi agilnog odlučivanja

Među sjajnim predavačima koji donose svoja znanja, rješenja i prakse su Jasmina Očko (Kontroling Kognosko), Doris Mailänder (Mailänder Executive Plus GmbH, Njemačka), Leopold Kronlachner (TPA Group, Austrija), Boris Golob (Step Ri), Nikolina Kolarić (HPB), David Nerz (CA Controller Academie, Njemačka), Mihaela Smadilo (A.C.T.), Tilen Barbarič (ZEBRA.BI, Slovenija).

Na već tradicionalnom C-panelu upoznat ćete fantastične menadžere (C-level) koji će iz prve ruke komentirati svoja transformacijska iskustva, a ove godine sudionici panela su Snježana M. Lohninger (Porsche Inter Auto), Ivan Belić (Notch), Milena Vušak (NELT Europe) i Silvija Novačić (TDK).

Konferencija je namijenjena kontrolerima, planerima, podatkovnim znanstvenicima, analitičarima podataka, vlasnicima tvrtki, vodećim menadžerima, prodaji, marketingu, nabavi, voditeljima proizvodnje, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja pružaju podršku kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima.

Prezentacije će biti na hrvatskom i engleskom jeziku uza simultani prijevod.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a sudjelovanje je moguće uz prethodnu PRIJAVU.

27. rujan 2024 10:48