Ukratko
StoryEditor

Irski Global Tax Reclaim odabrao Moontop

27. Lipanj 2022.
Branimir Gospić, August Stankić i Josip Miletićfoto Ratko Mavar

Global Tax Reclaim je irska međunarodna kompanija sa sjedištem u Dublinu koja posluje u 12 zemalja svijeta od SAD-a, Ujedinjenog Kraljevstva, Švicarske, Nizozemske, Poljske, Italije, Francuske, Njemačke, Izraela, Češke do Estonije i Hrvatske.

Global Tax Reclaim na globalnoj razini pruža usluge povrata PDV-a iz inozemstva (VAT refund), besplatne procjene stanja PDV-a u Vašoj tvrtki, kao i otvaranje poreznog broja u inozemstvu, predavanja lokalnih PDV obrazaca te usklađivanja s poreznom regulativom (VAT compliance usluge).

Regionalni su lider za uslugu povrata inozemnog PDV-a te surađuju uspješno s najvećim tvrtkama iz Hrvatske, kao što su INA, Croatia Airlines, Atlantic Grupa, Infobip, Bugatti Rimac, Đuro Đaković, Hrvatski Telekom, Končar, HRT, Cemex, Konzum itd.

Global Tax Reclaim odlučio se razviti rewards benefit program i pozicionirati se na tržištu kao poželjan poslodavac, na pametan i digitalan način organizirati benefite u kompaniji, optimizirati poreze na plaćama te koristiti digitalne benefite. Global Tax Reclaim odabrao je Moontop.

Moontop je prije svega:

  • softver za organizaciju benefita
  • tehnologija za optimizaciju poreza na plaćama
  • platforma za razvoj i pružanje benefita u Hrvatskoj i bilo gdje u svijetu

Global Tax Reclaim na digitalan i jednostavan način uz pomoć Moontop tehnologije ima sjajan benefit program, brendira se kao poželjan poslodavac, te koristi neoporeziva primanja u naravi.

Više o Moontopu saznajte na www.moontop.app, a novosti pratite na Moontop LinkedIn profilu.

29. travanj 2024 21:21