Ukratko
StoryEditor

Iskoristite pogodnosti za kupnju Jaguar i Land Rover rabljenih vozila

25. Rujan 2024.
Auto Benussi

Auto Benussi, kao ovlašteni trgovac Jaguar i Land Rover brandova, pouzdan je partner za kupovinu provjerenih rabljenih Jaguar i Land Rover vozila. Brandovi poznati po dizajnu, vrhunskim peformansama, simbol su sofisticiranosti. Auto Benussi nudi posebne pogodnosti za kupnju Jaguar i Land Rover provjerenih rabljenih vozila: jamstvo, provjereno vozilo u 165 točaka, besplatan prvi servis, poklon policu auto odgovornosti te uštedu čak i do 18.000€ na nekim modelima.

Jaguar i Land Rover rabljena vozila su provjerena i kvalitetna te želimo da naši kupci kupovinom rabljenog vozila imaju jednaku uslugu i doživljaj kao prilikom kupovine novog vozila.

Jaguar Land Rover rabljena vozila prošla su pregled i proces certifikacije od strane obučenih tehničara. Ova vozila dolaze sa sveobuhvatnim jamstvom i paketom pogodnosti, osiguravajući da možete biti mirni dok vozite rabljeni Jaguar Land Rover. U ponudi imamo dvije vrste jamstva, APPROVED Jaguar i Land Rover program jamči da iz Approved ponude uvijek dobivate najbolje, dok Benussi Select Cars nudi pouzdano jamstvo po uzoru na APPROVED certificirani program.

Bilo da tražite elegantnu i sportsku Jaguar limuzinu ili robustan Land Rover SUV, na raspolaganju vam je širok raspon Jaguar i Land Rover rabljenih vozila koja odgovaraju vašim željama i budžetu. Prilikom odabira rabljenog Jaguar i Land Rover vozila, dobivate provjereno održavano i kvalitetno vozilo pregledano u 165 točaka čime zadovoljava najviše standarde izvrsnosti.

Ostvarite svoje snove o posjedovanju vrhunskog branda s rabljenim vozilom koje će u svakom pogledu nadmašiti vaša očekivanja.

 

APPROVED PROGRAM

 

 Uz Jaguar i Land Rover modele iz Approved ponude uvijek dobivate najbolje:

- Pregled vozila u 165 točaka

- Tvorničko JLR jamstvo ili 2 godine/180.000 km produženo jamstvo 

- Jaguar i Land Rover originalni dijelovi 

- Provjera vozila u test vožnji

- Održavanje vozila od strane Jaguar i Land Rover stručnih mehaničara - Naši tehničari upotrebljavaju najnovije tehnologije, alate i dijagnostičku opremu za najstrožu provedbu tih provjera.

- Provjerena povijest i održavanje vozila

- Sva vozila su spremna za isporuku odmah

- Financiranje kreirano po vašim željama

 

BENUSSI SELECT CARS PROGRAM

 

Jaguar Land Rover provjerena rabljena vozila iz Benussi Select Cars programa:  

- Detaljan pregled vozila u 165 točaka

- Jamstvo na vozila u trajanju od 12 mjeseci ili prijeđenih 20.000 km

- Provjera vozila u test vožnji uz prethodan dogovor

- Servisna povijest za vozila koja su održavana u našim poslovnicama

- Usluge registracije vozila, za ugovorene police osiguranja

- Zamjena "Staro za novo"

- Dostava vozila na kućnu adresu

- Mogućnost redovnog održavanja u našim poslovnicama

- Financiranje vozila kreirano po vašim željama

 

*Besplatan prvi servis sadrži:

- Detaljan pregled vozila u 165 točaka

- Provjera svih ključnih sistema i komponenti

- Zamjena niže navedenog potrošnog materijala:

Motorno ulje

Filter ulja

Čep kartera

Filter zraka

Filter klime

Kočiona tekućina

Ponuda vrijedi za servis unutar perioda od 12 mjeseci i prijeđenih 15.000 km.

 

Jaguar Land Rover rabljeno vozilo oblikovano je kako bi pružilo istu razinu kvalitete, usluge i zadovoljstva kupca koju biste dobili kao i pri kupnji novog automobila.

Tvrtka Auto Benussi osnovana je 2005. godine u Puli te je kao zastupnik premium brandova i popularnih proizvođača automobile postala jedna od najvažnijih kompanija iz dijela auto industrije u Hrvatskoj. Prodajno servisni centri nude široku ponudu osobnih i teretnih vozila, uključujući brandove Land Rover, Jaguar, Mazda, Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Jeep i Lancia.

Kao ovlašteni trgovac za navedene brandove Auto Benussi vodi brigu o tome da kupci imaju najkvalitetniju uslugu i ponudu, bilo da se radi o kupnji automobila, rezervnih dijelova ili dodatne opreme. S fokusom na zadovoljstvo svih kupaca, Auto Benussi svakodnevno pomaže kupcima u odabiru pravog modela, uslugama servisa i održavanja pa sve do ponude raznih opcija financiranja. Našim kupcima i klijentima trenutno smo dostupni u Puli s dvije poslovnice i jednom u Zagrebu sa tendencijom širenja u budućnosti.

2013. godine Auto Benussi postaje vlasnik franšize Enterprise Rent-a-car za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju s 14 poslovnica u te tri zemlje. Osim najma vozila nudi se usluga najma i svih ostalih vrsta teretnih vozila pod nazivom Benussi Furgorent. Širenjem poslovanja 2016. postaje i jedini ovlašteni prodajno servisni partner premium brendova Jaguar i Land Rover za Hrvatsku te se 2019. ekskluzivno na Jankomiru u Zagrebu otvara luksuzni prodajno servisni centar. Uz djelatnost rent-a-cara uvrštava u svoju ponudu i opciju usluge dugoročnog najma, a 2021. godine s daljnjim rastom i potrebom širenja donosi se odluka o akviziciji tvrtke Car Fleet management d.o.o. koja postaje dio grupacije Auto Benussi pod nazivom Benussi Fleet Expert.  Spajanjem stručnosti, iskustva, znanja i mreže partnera dodatno se podiže cjelokupna kvaliteta koju obje tvrtke mogu pružiti svojim postojećim i budućim klijentima. U svojim prodajnim centrima osim prodaje novih automobile poseban naglasak je stavljen na prodaju rabljenih automobile koji prolaze posebne točke provjere gdje sa sigurnošću možemo reći da naši kupci uvijek dobivaju najbolje.

Premium segment vozila pod nazivom Underground sa jedinstvenom garažom luksuznih brandova kao što su Aston Martin, Maserati, Bentley, Lamborghini i Ferrari nudi posebni doživljaj za sve ljubitelje rijetkih vozila, a dostupnih u Auto Benussi.

Tvrtka Auto Benussi maksimalno je predana izvrsnosti i nastavlja u etabliranju kompanije kao pouzdanog imena u automobilskoj industriji.

25. rujan 2024 14:50