Ukratko
StoryEditor

Kako se obući za poslovni sastanak? Provjerite modne savjete za žene!

30. Siječanj 2023.

Poslovni sastanci sami po sebi mogu biti stresni, a pogotovo ako niste sigurni što obući kada se pripremate za poslovni sastanak. No poslovna moda ne mora biti problematična, ali ni dosadna. Provjerite neke od svježih savjeta za savršene modne kombinacije na poslovnim sastancima.

Oduševite odabirom obuće

U poslovnom okruženju je pravilan odabir obuće iznimno važan, tako da isto vrijedi i za poslovne sastanke. Najčešći odabir su cipele na petu koje mogu biti sasvim klasične u nekoj od najčešćih boja kao što su crna, smeđa ili siva, ali i nešto drugačije s raznolikim detaljima i različitim visinama pete. U cipelama na petu ćete se osjećati samouvjerenije i sigurnije što će znatno utjecati na vaš nastup, a uz to će cipele na petu dodati veoma elegantnu notu vašoj modnoj kombinaciji. Odlična prednost cipela na petu je i u tome što se fantastično kombiniraju s različitim modnim komadima kao što su klasične ženske hlače, hlače od odijela, suknje, haljine, pa čak i traperice. Tako imate širok odabir i možete mnogo lakše stvoriti modnu kombinaciju koja vam savršeno odgovara. što se tiče same visine pete, svakako se odlučite za model u kojem se osjećate udobno kako biste izbjegli nepotrebne bolove i napetost u nogama tijekom dugog radnog dana.

Osvježite izgled modnim dodacima

Modni dodaci su divan i jednostavan način za stvaranje nezaboravnih modnih kombinacija. Tako svoj modni odabir možete nadopuniti jednostavnim, ali primjetnim komadima nakita kao što su naušnice, ogrlice ili ženski satovi. Nakit u poslovnom okruženju ne bi trebao biti previše nametljiv i ekstravagantan, ali vas to ne treba spriječiti ukoliko želite nositi svoj najdraži par velikih i okruglih srebrnih naušnica ili omiljeni zlatni sat. Jedan od najlakših modnih trikova je i odabir odvažne torbe uz klasičnu poslovnu kombinaciju kao što je kostim ili odijelo. Brojna poznata modna imena oduševljavaju elegantnim i upečatljivim ženskim torbama, a tu svakako treba izdvojiti uvijek svježe i zanimljive Desigual torbe. Ako je vaša kombinacija jednobojna ili prevladavaju dvije ili tri slične boje, ne bojte se modnoj kombinaciji dodati još više boja na svojoj ženskoj torbi. A ako niste raspoloženi za eksperimentiranje s bojama, iznenadite klasičnom ženskom torbom s odabranim detaljima u obliku kopče ili naramenica. Još savjeta za odabir ženske torbice potražite u zanimljivom članku Ženska torbica – 3 savjeta za odabir praktične i elegantne torbice.

Potražite klasičnu modu u novom ruhu

Poslovna moda uistinu ne mora biti dosadna jer danas možete pronaći predivne i elegantne poslovne modne komade koji oduševljavaju svježinom krojeva, a istovremeno zadržavaju profesionalan i dotjeran izgled. Također možete kombinirati različite klasične modne komade i na jednostavan način doći do sasvim novog izgleda. Jedna od takvih popularnih kodnih kombinacija je i kombinacija sakoa i poslovnih hlača u različitim bojama dopunjena jednostavnim ženskim puloverom i cipelama na petu. Ne zaboravite ni na fantastične poslovne kombinacije s prozračnim bluzama i divnim ženskim košuljama koje također oduševljavaju raznolikošću boja i krojeva.

20. travanj 2024 03:16