Život
StoryEditor

Vans i Gucci kolekciju preselili u metasvemir Robloxa

19. Travanj 2023.
Osim što su lansirali ‘fizičke‘ komade Gucci x Vans, korisnicima Robloxa pripremili su virtualni ‘scavanger hunt‘

Vans i Gucci novi su ‘zaljubljeni‘ par iz svijeta mode koji je nedavno lansirao kolaborativnu kolekciju u stvarnom, ali i virtualnom svijetu. Prošlog su tjedna tako predstavili kolaboraciju u Robloxu i pozvali igrače da se uključe lov na blago.

Igrači će tako obilaziti Gucci Town i Vans World i tragati za skrivenim predmetima. Oni koji ih pronađu na poklon će dobiti tenisice ili ruksake za svoje Roblox avatare.

Dizajneri su uspjeli spojiti svijet Guccija i Vansa tako da komade u kolekciji krase Guccijevi prepoznatljivi simboli i Vansovi uzorci poput kultnog ‘checkerboarda‘. Oba su brenda zagrizla za virtualni svemir u nadi da će tako privući mlađu, zaigranu publiku koja će rado uroniti u njihove svjetove i tako im poboljšati prihode.

Za Gucci, ova je kolaboracija značajno drugačija od nedavne s Adidasom kada su komade ponudili kupcima dubljeg džepa. Kolekcija koju su pripremili s Vansom je, kako su modni mediji opisali, iznenađujuće pristupačna s cijenama koje se kreću između 290 i 380 dolara.

17. travanj 2024 14:46