Aktualno
StoryEditor

Otvorena nova poslovnica KentBanke u Zagrebu

26. Siječanj 2023.
kent banka Radnička

KentBanka je otvorila novu poslovnicu u Zagrebu na adresi Radnička cesta 48 veličine 100 m2, u skladu s novim vizualnim identitetom i novim konceptom uređenja interijera. U novoj poslovnici klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoje financijske potrebe, obavljati transakcije i dobivati savjete. Radno vrijeme poslovnice za klijente je od ponedjeljka do petka, od 8:30 do 16:30 sati.

Novo uređenje poslovnice u skladu je s novim vizualnim identitetom banke i odražava snažan fokus banke na individualnom pristupu i vrhunskoj usluzi. Novi branding KentBanke osvojio je prošle godine Red Dot nagradu u kategoriji ‘brand and communication design‘. Riječ je o jednoj od najcjenjenijih globalnih nagrada u području dizajna. Banka je na razvoju novog vizualnog identiteta surađivala s kreativnom agencijom Bruketa&Žinić&Gray, a novi koncept uređenja poslovnica u skladu s njime osmislila je agencija za projektiranje, produkt dizajn i arhitekturu Brigada. Vizualni identitet KentBanke temelji se na simbolu šesterokuta koji je univerzalni simbol koherentnosti, odnosno povezanosti. A upravo je povezanost s klijentima temelj na kojima KentBanka gradi svoje poslovanje.

- KentBanka se nastavlja razvijati kao prva prava banka s individualiziranim i ‘tailor made‘ pristupom uslugama koje nudimo svojim klijentima, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim potrebama. Razvijamo napredne digitalne alate i kanale komunikacije, ali uz njih nastavljamo njegovati i zagovarati i osobni kontakt te izravnu komunikaciju s klijentima. Zato je svaki naš bankar osobni bankar, a novi koncept uređenja poslovnica daje nam mogućnost da sa svojim klijentima razvijamo odnos koji je prilagođen njima i njihovim potrebama -  komentirala je članica Uprave KentBanke Aleksandra Cvetković.

27. travanj 2024 03:07