Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Velike promjene nadzornika u Rimac Groupu, pojačanje u Upravi PBZ-a…

27. Prosinac 2022.
Mate Rimac

Emanuele Solidoro postao je novi predsjednik NO-a RIMAC GROUPA umjesto Francka Christiana Kanayeta Yepesa, a Lutz Wolfgang Meschke i Alexander Jared Mass postali su novi članovi NO-a umjesto Jamesa Alvesa Macdonalda, Dirka Volkmara Randowa Lappea i Marka Pejkovića.

Dario Massimo Grassani postao je novi član Uprave PRIVREDNE BANKE ZAGREB.

Pazinska tvrtka KAMEN pripojila je tvrtku KAMEN PRODUKT.

Tvrtka AKM DRVO preuzela je vlasnički udio Jake Andabaka u slatinskoj tvrtki DRVO-TRGOVINA. Tvrtka inače ima još tri suvlasnika – Antuna Štefanovića, Krešimira Štefanovića i Kristinu Štefanović, koji su ujedno i vlasnici AKM DRVA.

Klaudio Juričić i Zdravka Fatorić napustili su vlasničku strukturu labinskog JEDINSTVA.

Ivor Jović potpuno je preuzeo vlasništvo u LED ELEKTRONICI iz Ivanić-Grada nakon što su Hrvoje Kaluđer i Marko Perlić napustili vlasničku strukturu tvrtke.

Ole Møller imenovan je novim članom Uprave riječkog MAERSK LOGISTICSA & SERVICESA umjesto Nicole Verzure.

Dosadašnji član Uprave porečke tvrtke TRI M Mladen Milohanić imenovan je novim predsjednikom Uprave tvrtke umjesto Deana Ukote.

Marinko Soldat napustio je suvlasništvo u HIDROTEHNICI. Tvrtka sada ima 34 aktivna suvlasnika.

Marko Peičić napustio je mjesto direktora tvrtke BERAK.

Dean Trevor Smith imenovan je predsjednikom Uprave DANUVIUS MARINE iz Tribunja, a Corinne Marie Reynaud, Konrad Jan Tyrajski, Josip Družijanić i Sevinç Karpuz imenovani su novim članovima Uprave. Jelena Baričević napustila je mjesto direktorice, a Konrad Jan Tyrajski i Josip Družijanić smijenjeni su iz NO-a tvrtke.

Republika Hrvatska napustila je suvlasništvo u VETERINARSKOJ STANICI VELIKA GORICA. Tvrtka sada ima ukupno 12 suvlasnika.

11. svibanj 2024 11:13