Ukratko
StoryEditor

Herbal Essences: Nova linija s neodoljivim mirisima i prirodnim sastojcima za prekrasnu kosu i bolje raspoloženje

04. Lipanj 2024.
Herbal Essences

Herbal Essences poziva vas i vašu kosu da uživate u luksuznom iskustvu jer nova kolekcija za njegu kose s neodoljivim mirisima hrani kosu i podiže raspoloženje. 

PETAL SOFT ROSE je prepoznatljiv miris u novoj kolekciji Herbal Essences. Svaka kap šampona, balzama i maske je prožeta apsolutom ruže – jedinstvenom prirodnom pravom esencijom ruže koju cijene mnoge vodeće svjetske parfemske kuće. 

Ovaj prirodni buket mirisnih ruža odvest će vas na poznata polja ruža u Grasseu u Francuskoj - gdje se cvijeće bere - dok će okrepljujuća svojstva zavodljivog nježnog mirisa ruže uljepšati jutarnju rutinu. 

Pri tome će kosa biti dubinski nahranjena i mekana poput ružinih latica**, spremna za sve što donosi novi dan.  

Loic Bisceglie, glavni parfumer koji stoji iza novog mirisa ruže iz linije Herbal Essences, objašnjava: ‘Postoji razlog zašto je apsolut ruže postao stalni favorit među parfumerima. Njen miris ima prirodnu slatku toplinu, dubinu i ravnotežu, dok emocionalno i energetski podiže raspoloženje. Volimo ga koristiti iz tog razloga.‘ 

Herbal Essencesova kolekcija za podizanje raspoloženja uključuje nježan šampon bez silikona, omekšavajući balzam i masku za obnavljanje kose. 

- Svaka bočica šampona i balzama sadrži prave biljne sastojke*** koji se također koriste u njezi kose. Nježne i ženstvene  latice ruže, nepobjediva aloe vera, tekuće zlato u obliku arganovog ulja te njegujući i osvježavajući sastojci kokosovog ulja i naranče nalaze se u proizvodima Herbal Essences. Kolekcija je dodatno osnažena jer dolazi iz kontroliranog botaničkog uzgoja - rekla je voditeljica marketinga Procter & Gamblea za Hrvatsku Roberta Čirjak

Osim sa sastojcima neodoljive ruže, Herbal Essences je u Hrvatskoj dostupan u još četiri druge biljne formule – s energizirajućom esencijom naranče, umirujućom aloa verom, osnažujućim arganovim uljem i hidratizirajućom esencijom kokosa.

Utemeljene u znanosti o biljkama, naše PETA Cruelty Free & Vegan formule su do 97% prirodnog porijekla^ za one koji traže prirodnije proizvode za njegu kose kako bi svojoj kosi dali najbolje iz prirode i pružili nezaboravno iskustvo koje podiže raspoloženje. 

*odnosi se na sastojke formule 

**kad se koriste šampon i maska za kosu, u usporedbi sa šamponom bez balzama 

***nutrijenti biljnog porijekla 

^*97% prirodnog porijekla (83% pročišćena voda i 14% prirodni sastojci), preostala 3% čine sastojci zaduženi za bolji doživljaj pri korištenju i stabilnost proizvoda. Prirodni sastojci zadržavaju >50% svojih materijala prirodnog porijekla. 

NA KOJIM SE ZNANSTVENIM SPOZNAJAMA TOČNO TEMELJI RAZVOJ NOVE KOLEKCIJE HERBAL ESSENCES? 

Stručnjaci koji stoje iza nove kolekcije Herbal Essences proveli su stvarna testiranja. Njihove znanstvene studije      dokazuju da ova nova kolekcija Herbal Essences pruža do 3x intenzivniju njegu kose* u usporedbi s prosječnim šamponom, dok mirisi dokazano** podižu raspoloženje. 

*mekoća kose se mjeri i utvrđujem korištenjem metoda mokrog i suhog češljanja 

**putem multimodalnog istraživanja   

Ostali proizvodi iz nove kolekcije Herbal Essences:  

Herbal Essences s arganovim uljem - Njegujuće formule sadrže certificirani pravi argan i vraćaju oštećenu kosu u život, dok meki i sočni mirisi inspirirani nježnošću arganovog ulja odvode u samo srce toplih i umirujućih šuma.  

Herbal Essences s kokosom - Tražite proizvode za kosu koji pružaju dubinsku njegu, ali su iznenađujuće lagani? Proizvodi Herbal Essences bez parabena, ali s kokosovim uljem formulirani su tako da vam pruže prekrasnu, svilenkasto meku i hidratiziranu kosu — bez osjećaja težine. 

Herbal Essences s aloa verom – Ova linija pomaže dubinski umiriti suhu kosu i prožeta je delikatnim mirisom jasmina koji umiruje i vaš duh. Njegujte žedne pramenove laganom, prirodnom pjenom koja pomaže u čišćenju i umirivanju pri svakom pranju kako bi se otkrila bujna, hidratizirana kosa. 

Herbal Essences s narančom - Dodajte više volumena s ovom kolekcijom koja sadrži pravu esenciju naranče. Uz mješavinu cvijeta naranče, zelenog čaja i ekstrakta svile, svaki  pramen je obogaćen hranjivim tvarima za volumen i lepršavost kose. 

22. lipanj 2024 02:12