Ukratko
StoryEditor

Spes Consulting i Moontop sklopili suradnju

05. Prosinac 2022.
Amani Abdel Rahim, Morana Lovrenčić, Branimir Gospić, Ines Ličina, Sara Cvijanović, Maja Žigićfoto Rene Karaman

Spes Consulting je renomirana tvrtka u području pružanja savjetodavnih usluga. Osnovna djelatnost je priprema i provedba projekata financiranih iz nacionalnih i europskih izvora, izrada studija izvodljivosti i cost benefit analiza, strateških razvojnih dokumenata općina i gradova te investicijskih studija.

U dosadašnjem poslovanju Spes Consulting je osigurao bespovratno financiranje za više od 200 klijenata i ugovorio više od 300 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Tvrtku čini tim od osam ljudi koji imaju dugogodišnje iskustvo i reference u obavljanju usluga poslovnog savjetovanja što osigurava klijentima visoku kvalitetu usluge. Navedeno potvrđuje i lojalnost klijenata koji su sa tvrtkom od osnutka do danas, a samo neki od njih su Velinac, Valipile, Tep Ex, Sample Control, Pedom Asfalti i Spiroflex.

Strateški cilj Spes Consultinga je kontinuirano povećanje kvalitete kroz jačanje tima i proširenje opsega usluga, a jedna od novina u poslovanju je i pružanje usluga edukacije u području poslovnog planiranja i financiranja.

– Fleksibilni smo u svom poslu i najsretniji smo kada klijentu dostavljamo projekt po principu ‘ključ u ruke‘ – izjavila je Ines Ličina, direktorica Spes Consultinga.

S obzirom na zacrtane ciljeve, Spes Consulting je prepoznao Moontop kao moderan alat za benefit program, zadržavanje i privlačenje top talenata na tržištu te employer branding, a koji će pomoći u ostvarenju strateških ciljeva.

Moontop je predstavlja ‘marketplace‘ za razvoj, prodaju i pružanje digitalnih benefita. Zapravo driver za brzu, digitalnu i jednostavno organizaciju benefita.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija gdje imaju jednostavan pregled svih dodijeljenih benefita, zaprimaju obavijest o dodijeljenim benefitima, putem aplikacije koriste digitalne benefite na terenu te imaju uvid u povijest svih kupnji.

Svaki poslodavac kroz sustav personalizira vlastiti benefit program tako da samostalno definira:

  • listu zaposlenika – poslodavac samostalno definira broj zaposlenika koji sudjeluju u programu,

  • vrstu benefita – poslodavac bira benefite koje želi koristiti, te

  • budžet – definira mjesečni budget po svakom benefitu i zaposleniku

  • omiljena prodajna mjesta – poslodavac zajedno sa svojim zaposlenicima ima mogućnost kreirati wishes listu i dodati na app prodajna mjesta kod kojih želi koristiti usluge, primjerice omiljene restorane, teretanu ili frizerske salone koje već koristimo, itd.

NEOPOREZIVA PRIMANJA U NARAVI – sjajna je stvar što se Moontop benefiti mogu koristiti kao neoporeziva primanja u naravi, primjerice 12.000 kuna godišnje po djelatniku za prehranu.

Ako i vi želite imati sjajan benefit programa, informirajte se dodatno na www.moontop.app.

18. travanj 2024 00:04